O nama

Poduzeće Tamaracom d.o.o. osnovano je 1994.g. Sjedište nam je u Čavlima br 245 - prigradu Rijeke, na Grobinštini, i vrlo je lako doći do nas bilo iz pravca Zagreba, Dalmacije ili Istre zahvaljujući blizini autoputa. Koncipirano je kao veleprodaja (sa sjedištem u Čavlima) i 4 vlastita dućana : u Crikvenici, Rijeci i Krku .

Osnovne djelatnosti : veleprodaja ribolovnog pribora i  plažnog programa na napuhavanje.

Distributeri smo ribolovnog programa COLMIC – kod šire publike poznatog po FENDREEL najlonima, dok je ista firma kod slatkovodnih takmičara izuzetno cijenjena po svojim udicama, plovcima i nadasve štapovima, te talijanske firme ALCEDO /  DIP koji se probijaju na tržište svojim cjenovno jako pristupačnim štapovima i rolama. Sami uvozimo i niz ostalih renomiranih ribolovnih marki : Shimanove role, Yo-zurijeve, Yamashitine , Rapaline, Ragotove  varalice, Meppsove blinkere, te širok asortiman renomiranih talijanskih firmi: Lineaeffe, Laserfish, Plastica Panaro, Camor koje su u našoj ponudi zastupljene po raznovrsnom popratnom priboru neophodnom svakom ribolovcu.

Naša je namjera da i drugim ribolovcima ponudimo pribor koji pokriva dvije krajnosti – ekonomičan po cijenama i solidne kvalitete i vrlo kvalitetan i skup pribor za specijaliste.
Sami izrađujemo motovila , samice i šuvere za mreže od stiropora, te sklapamo tunjice za djecu – obične i sa plovkom, u dužinama 20, 30 i 50 m, kao i nekoliko varijanti kanjača.

Main navigation